10+1 ajankohtaiset tuoteuutuudet

Teksti: toimitus kuvat: valmistajat

1. Upeat unet

Unen laatuun kannattaa satsata! Upea Tempur Promise Box -sänky edustaa puhdasta tyylikkyyttä ja optimaalista mukavuutta – sen sylissä nukkuu sikeästi. Sänkyä myydään vain Iskussa. 5 058 € (160 x 200 cm)

www.isku.fi

2. Stoppi siitepölylle

Skaalan uusi allergiahyönteispuite suodattaa tehokkaasti siitepölyä ja mahdollistaa tuulettamisen siitepölyallergioista kärsivissä perheissä estämällä lähes suurinta osaa siitepölystä ja ilman pienhiukkasista päätymästä sisätiloihin. Allergiahyönteispuitteen voi hankkia samalla kuin Skaala-ikkunat.

www.skaala.com

3. Homeen hajusta eroon

Ozoneair-ilmanpuhdistin poistaa homeen hajuineen muutamassa tunnissa. Ilmanpuhdistin muuttaa hapen otsoniksi eli aktiiviseksi hapeksi, joka iskee homeitiöihin. Ympäristöystävälliseen prosessiin ei käytetä kemikaaleja. 390–790 €.

www.ozoneair.fi.

4. Ekologinen keittiö

Puustellin ekologinen Miinus-keittiö rakentuu muunneltavista runkokomponenteista, jotka on valmistettu biokomposiitista ruiskuvalumenetelmällä. Kaappi muuttuu laatikostoksi helposti ja päätykalusteista saa avohyllyn hetkessä. Biokomposiitti on ekologinen, turvallinen ja uudelleen käytettävä materiaali.

www.puustelli.fi

5. Parilato autokatoksella

Pulpettikattoiseen kuusihirrestä valmistet­tuun parilatoon voi varastoida polttopuut, pihakalus­teet, puutarhakoneet tai vaik­ka mönkijän, ja autolle on oma katos. Mallistosta voi valita rako- tai umpiseinämallin.

www.hyvankaupanpaikka.fi

6. Luontoa lattiakuoseissa

Forbon Marmoleum Marbled -linoleumilattiapäällystemallisto sisältää viisi kiehtovaa, orgaanista kuosia. Kaksi uusinta, Terra ja Splash, laajentavat mallistoa maanläheisillä ja leikkisillä kuvioillaan.

www.forbo.fi

7. Keittiökoneiden aatelia

KitchenAid lanseeraa satavuotisen taipaleensa kunniaksi Queen of Hearts -tuotesarjan, jossa on juhlavia yksityiskohtia, kuten pieniä sydämiä, kromisia pintoja ja personoitu kiin­nityspään kansi. Sarja soveltuu intohimoisille kotikokeille, jotka rakas­tavat laadukkaita keittiökoneita ja punaista väriä.

www.kitchenaid.fi

8. Silkinpehmeä suihku

Hansgrohen suihkulaboratorion viimeisin innovaatio on erityisen pehmeä PowderRain-suihku. Sen erikoissuuttimet saavat aikaan mikrohienoja pisaroita, jotka tuntuvat iholla silkinpehmeältä. Mikrohienot pisarat myös roiskuvat normaalia vähemmän, mikä helpottaa suihkutilan siivousta.

www.hansgrohe.fi

9. Halki, poikki ja pinoon

Pistä nyt vuoden polttopuut kerralla valmiiksi! Puun halkaisua sujuvoittaa laadukas hydraulinen puunhalkaisu-kone Proforest 7TWLS520-AJ, jonka sähkömoottori on koko ajan käynnissä ja konetta käytetään laitteen perästä kahdella vivulla – näin säästyy sekä sähkömoottoria että virtakatkaisijaa.

www.pihakone.fi

10. Sirkan lantaa yrteille

Biolan Yrtti- ja taimilannoite valmistetaan kotisirkkojen kasvatuksessa syntyvästä aineksesta, joka sisältää sirkan lannan lisäksi kasviperäistä rehua. Lannoitejauhe soveltuu yrteille, salaateille sekä taimikasvatukseen, ja sitä myydään puutarhatuotteita myyvissä liikkeissä. 8 € (1 l ämpäri).

www.biolan.fi

Metsämaata metrikaupalla

Kuntta eli siirtovarvikko on helppohoitoinen, kestävä ja ekologinen metsämaisema kotiin tai mökille. 15,90 €/m².

www.pihatukku.fi