DIM300-terassimarkiisia ohjataan kauko-ohjaimella, ja tuulitunnistin nostaa markiisin automaattisesti ylös tuulisella säällä. 2 600 € www.articstore.fi
DIM300-terassimarkiisia ohjataan kauko-ohjaimella, ja tuulitunnistin nostaa markiisin automaattisesti ylös tuulisella säällä. 2 600 € www.articstore.fi

suojaan auringolta

Kevätauringon lämmittäessä on aika laittaa aurinkosuojat kuntoon. Öljyä puutarhakalusteet, asenna markiisit ja suihkauta iholle suojakertoimia. Kesä saa tulla!

Koonnut: elina turunen kuvat: valmistajat

Edessä loistava tulevaisuus? Marimekon Ella-aurinkolasit 185 €

www.marimekko.com

Puutarhakalusteiden suojaksi. Osmo Colorin suojaavan kuultoöljyn huokoinen ja hengittävä öljypinnoite kestää säiden rasitusta ja UV-säteilyä. 45 € (0,75 l)

www.osmocolor.com

Täydellisesti pimentävä Handy Sweet Duette -kaihdin asennetaan ikkunan väliin ja säädetään kätevällä nupilla. Verho lisää myös ikkunan lämmöneristävyyttä lähes kolmanneksen (VTT 2/2016). www.solar.fi

Kasviöljyistä valmistetussa Biosolis- kuivaöljyssä on kertoimia 50, ja sitä voi suihkutella myös hiuksiin. 29,90 € (100 ml)

www.naturalgoodscompany.com

Auton ikkunoiden Myyrä-aurinkosuoja suojaa takapenkkiläistä häikäisyltä mutta ei estä näkyvyyttä kokonaan. 5,90 € (2 kpl)

www.myyrakauppa.com

Palmun alle ei ole pakko lähteä, jos omalta pihalta löytyy pala paratiisia. Fatboyn Parasolasido-aurinkovarjo on kaupoissa kesä–heinäkuussa.

www.oot-drk.com

Hellehattu estää häikäisyn ja pelastaa huonon hiuspäivän. 19,95 €

www.lindex.fi

Kokoontaitettava Packit-kylmälaukku säilytetään pakastimessa ja napataan mukaan piknikille tai jäätelökauppaan. Laukun seinämät ovat kylmägeeliä. 34,90 € (10 l)

www.mastermarkbrands.fi

Markiisi suojaa ulkona ja viilentää sisätiloja. Tyylikkäät Sunsystems-markiisit luovat varjon koko suurelle ikkunapinnalle mutta eivät peitä maisemaa.

www.sunsystems.fi

Mukaan rannalle! Terra Nationin Reka Kohu -aurinkosuoja avautuu automaattisesti ja sen alle pääsee turvaan myös sateelta ja tuulelta. 95 €

www.matkavaruste.fi

Soft Caren verhoilusuoja estää ulkotekstiilien likaantumista. Kokeile myös aurinkovarjoihin, autoon tai veneeseen.Pakkauksessa on verhoilusuoja, pesuaine ja froteeliina. 30 €

www.softcare.fi

Helposti kiinnitettävä ja irrotettava Siluett Frost -ikkunakalvo suojaa katseilta ja paahteelta – eivätkä nämä pelargoniat kuihdu milloinkaan!

Alk. 28,50 €

www.helsinkiliving.fi

Polarn O Pyretin UV-uimavaatteet pysäyttävät 98 % auringon haitallisista säteistä. Lasten uimahaalari alk. 44,90 €

www.polarnopyret.fi