10+1

ajankohtaiset tuoteuutuudet

Teksti: toimitus kuvat: valmistajat

1. Puhdaslinjainen muurikulma

HB-Vallikulma ratkaisee muurien ja istutusaltaiden ikuisuusongelman HB-Vallikulma- ja Vallikulmakansikivillä. Niillä syntyy 90 asteen muurikulma, joka on puhdaslinjainen, symmetrinen ja kaunis kaikista suunnista katsottuna. Kiviä on saatavana harmaana ja mustana, 100 mm korkeana ja sekä oikealla että vasemmalla kulmakivellä.

www.hb-betoni.fi

2. Makkaran paistoon

Uusi moderni pihatakka on valmistettu kestävästä, mutta kevyestä kuitubetonista. Tulikori on metallia. Puut säilyvät kätevästi säänsuojassa jalan sisällä. Tässä pihatakassa paistuvat makkarat ja vaahtokarkit, eli perinteiset nuotioherkut. Hinnat 49,90–129 €.

www.horisontenterprises.fi

3. Hyppien ja pomppien

ACON Air 1,8 m -trampoliini soveltuu fitnesskäyttöön, treenaamiseen tai lasten leikkeihin. Se kestää ympärivuotisen käytön ja sopii yhtä lailla sisä- kuin ulkokäyttöön. Rungolla ja matolla on vuoden takuu. Hinta 179 €.

www.acon.fi

4. Puhtaaksi ilman kemikaaleja

Biosmart-pienpuhdistamo sopii jäteveden puhdistukseen kiinteistölle, joka sijaitsee kunnallisen jäteverkoston ulkopuolella. Se soveltuu sekä omakotitaloihin että mökeille. Biosmart on luotettava, edullinen käytössä ja sopuisa myös hinnaltaan. Hinta alk. 3 950 €.

www.paaluperustajat.fi

5. Perinteinen tehopakkaus

Napoleon Rogue 525PK -kaasugrillillä voi grillata ruokaa perinteisesti mutta tehokkaasti. Komeaan kokonaisuuteen kuuluu kestävä runko kaapistolla sekä tarkka tehonsäätö ja lämpömittari, joten ruuan saa kypsytettyä juuri oikeanlaiseksi. Hinta 999 €.

www.kaasuvalo.fi

6. Koe luonnon valoshow

Arctic Light House -iglussa koet kaikki luontomme upeudet revontulien loimusta kesän yöttömään yöhön. Vuodenajan mukaan vaihtuvat maisemat, taivaanvärit ja tähtitaivas ovat läsnä niin kotipihallasi kuin mökilläsikin. Tutustu mallistoon Helsingin OmaMökkimessuilla huhtikuun alussa. Hinta 4 990 €.

www.hyvankaupanpaikka.fi

7. Väsymätön robotti

Ambrogio 85 Elite on loistava valinta robottiruohonleikkuriksi rinteiselle tontille. Se pystyy hoitamaan 2 200 neliömetrin alueet ja hallitsemaan rinteet 55 prosentin kaltevuuksiin saakka. Italialaisessa robotissa on voimakas 7,5 Ah lithium-ion -akku, jonka ollessa täynnä robotti urakoi kolme tuntia ja jatkaa sitten matkaa automaatti­- sesti lataukseen. Hinta 2 190 €.

www.ambrogiorobot.com

8. Jäkälän sävyssä

Matti-grilli sai uuden tiilivärin, Ruukintiili jäkälä. Samaa tiiltä voit tilata esimerkiksi grillikatoksen muuraukseen. Voit muurata Matti-pihakeittiön vaikka itse hyviä ohjeita noudattaen. Tarvikepaketti sisältää tiilet sahattuna, laastit, piipun, valuosat, grilliritilän, tuhkalaatikon ja muurausohjeet. Hinta alk. 890 €.

www.tiileri.fi

9. Maan matosesta

Neko Matokakka vaikuttaa pitkään maanparannusaineena, ja lannoitevaikutuksen lisäksi se parantaa maan rakennetta ja lisää pieneliötoimintaa. Neko Matokakka sopii kaikille kasveille kasvukauden alussa multaan tai muuhun kasvualustaan sekoitettuna, pintalevityksenä nurmille, ruukkujen pinnalle, marjapensaille ja puille kasvustojen alle levitettäväksi.

www.neko.fi

10. Loistava valo, suuri säästö

LED-G23-5.5W-S-lamppu tarjoaa entistä paremman valon ja suuren energiasäästön. Sillä voi korvata 9–11W-pienoisloistelamput kaikissa valaisimissa ilman kytkennän muutos­töitä. Sanpek-LED G23 -lamput toimivat myös suoraan G23 PL -loistelamppu valaisimissa, joissa on 2 kpl PL-pistokekantaisia lamppuja sarjaan kytkennässä.

www.sanpek.fi

hakkuugurun elämäkerta

Lappajärveläinen Jaakko Pessinen (s. 1949) ehti uskomattoman työuransa aikana hakata reilusti yli sata tuhatta mottia puuta ilman sairauspoissaoloja tai sahaushaavereita. Konkarimetsurin elämäkerta ilmestyy 2.9.2019, ja sen voi tilata jo nyt ennakkotilaajan etuhintaan 23,90 € + toimituskulut 5,90 €.

www.aarrelehti.fi/kuningasmetsuri