10+1 AJAnkohtaiset tuoteuutuudet

Teksti: toimitus kuvat: valmistajat

1. Puuvahat suojaavat ja sävyttävät

Mökkirakentamisessa suositut havupuut tummuvat ajan myötä, ja erityisesti mänty punertuu. Kuvan ikkunaluukut on käsitelty puuta suojaavalla Osmo Colorin Puuvahalla. Voimakkaasti sävyttävien puuvahojen lisäksi valikoimassa on luonnollisia puun sävyjä. 17 € (125 ml)

www.osmocolor.fi

2. Yhdellä akulla kaikki puutarhatyöt

Kolmesta eritehoisesta puutarhatyövälineiden akkusarjasta jokainen löytää omansa. 48 V Powerpack -sarjalla hoituvat kaikki omakotipihan (maks. 500 m²) puutarhatyöt.

www.stiga.fi

3. Juhlat käyntiin!

Bose 251 -ulkokaiuttimissa on täyteläinen stereoääni laajalla kuuntelualueella. Kaiuttimet sopivat vaikka saunaan, terassille tai veneeseen. Kaiuttimet 699 €/pari, Bose Soundtouch SA-5 -linkkivahvistin 579 €

www.hifistudio.fi

4. Grillaajan tehokas apuri

Täysin vesipohjainen grillinpesuaine irrottaa rasvaa ja muuta vaikeaa likaa tehokkaasti mutta ilman vahvoja liuottimia. Noin 7 € (500 ml)

www.softcare.fi

5. Suojaan auringolta

Auringonsuojaverhot on kätevä kiinnittää lasiterassin asennuksen yhteydessä, mutta ne voi hankkia mittojen mukaan myöhemminkin.

www.lumon.fi

6. Kangaskaihtimet kaikkiin ikkunoihin

Sunsystemsin kangaskaihdinmallistossa on valinnanvaraa, etsit sitten näkösuojaa, pimennystä tai kuumuuden tai häikäisyn poistoa. Esim. narukäyttöinen kangaskaihdin AO10 (100 x 140 cm) alk. 140 €

www.sunsystems.fi

7. valmis mökki

Modernit Salvoksen Vaarna-mökit sopivat täydellisesti Suomen luontoon. Rakennukset valmistetaan tehtaalla täysin valmiiksi ja toimitetaan yhtenä kokonaisuutena. Monia muunnosmahdollisuuksia. Vaarna 33A alk. 40 849 €

www.salvos.fi

8. Ei hiontaa tai pohjamaalia

Rust-Oleum-kalkkimaalilla vanha lakattu tai maalattu kaluste saa uuden trendikkään ilmeen ilman hiontaa ja pohjamaalia. Vesi­ohenteinen ja riittoisa (14 m²/l) maali on helppo työstää. 7,90 € (125 ml)

www.colornova.fi

9. Onneksi on Onxon

OnXOn Perinteisellä Puhdistuskivellä saat siistiä jälkeä niin keittiössä, kylppärissä, saunassa kuin pihallakin. Vaahdotetulla sienellä lähtevät mm. kalkki, rasva ja noki. Noin 7–8 € (300 g)

www.onxon.fi

10. Monikäyttöinen valmislevy

Kestävä PC trapetsi -valmispala sopii esim. halkokasan suojaukseen, koirankopin katoksi, vajan ikkunaksi, kaiteen suojalevyksi, kasvilavan päälle tai kotikasvihuoneen tekoon. Saatavana mm. Byggmaxeista. 9,95 €

www.keragroup.fi

Älykäs sovellus talonpitoon

Ilmaisella KotiApp-sovelluksella on helppo seurata ja hallinnoida oman kodin huolto- ja kunnossapitotarpeita. Lisäksi Raksystemsin reilu sata OmaInsinööriä palvelevat KotiApp-asiakkaita kautta maan.

www.raksystems.fi