10+1

Teksti: toimitus kuvat: valmistajat

1. Helppo elementtilaituri

Jita Toriseva -elementtilaituri on erittäin kevyt käsitellä, sillä yksi elementti painaa ainoastaan 60 kiloa. Moduuleista voi rakentaa omaan rantaan sopivan kokonaisuuden. Laituri kestää kymmeniä vuosia ja siinä on UV-suojaus. Huoltomaalauksia ei tarvita, ja HDPE-materiaali on täysin kierrätettävää. Laituriin on tarjolla monia lisävarusteita, kuten ankkurointijärjestelmä, penkki, kaide ja erilaiset kiinnikkeet.

www.jita.fi

2. Askeleen alle kierrätysmateriaalista

Uusiokäytetyistä auton renkaista valmistetaan nyt laattoja ja askelkiviä. Multy Home Europen tuotteet näyttävät luonnollisilta, mutta kestävät kulutusta, tuntuvat mukavilta jalan alla, eivätkä ole sateellakaan liukkaita. Niitä voi ostaa Bauhausista, Hankkijalta, K-Raudasta ja Netraudasta.

www.horisontenterprises.fi

3. Tehokas hieroja

Aresso Genova -ulkoporeallas on eristetty Suomen oloihin sopivaksi, ja toimitukseen kuuluu erikoisvahva lämpökansi. Altaan rungolla on ikuinen takuu. Aresso Genova hieroo tehokkaasti ja sen syliin mahtuu kerrallaan kuusi kylpijää. Hinta 3 990 € tai alk. 58 €/kk.

www. nordicpoolsystems.fi

4. suihku pintojen puhdistamiseen

Gardena Comfort ecoPulse -ruiskupistoolin heilahteleva vesisuihku on erityisen tehokas pintojen puhdistamisessa ja säästää vettä jopa 40 prosenttia tavalliseen piste-mäiseen suihkuun verrattuna. Veden virtauksen voimak-kuus on säädettävissä portaattomasti. Liipaisin on lukittavissa, ettei käsi väsy. Hinta 22,90 €.

www.gardena.com/fi

5. Uusi ratkaisu pihan vesille

Hybrid-kaivon avulla sadevesi- ja salaoja-järjestelmät voidaan asentaa toistensa päälle. Sillä pystytään vähentämään kustannuksia, työtä, materiaaleja ja aikaa. Hybrid-kaivo on kestävä, taloudellinen ja ympäristöystävällinen tuote, joka on tehty kierrätetystä polypropeenimuovista.

www.hybridsystem.ee

6. Pöydästä parivuode

Tablebed on sekä pöytä että parivuode, joka sopii etenkin lyhytaikaista majoitusta tarjoaville yrityksille, huoneistohotelleille ja lomahuoneistoille.

www.tablebed.com

7. Vesi virtaa lämpimäksi

Pienikokoiset Clage M3 -vedenlämmittimet lämmittävät veden sen virratessa läpi. Clage M3/END -läpivirtauslämmitin pesuallashanalla sopii täydellisesti kaikkiin pesualtaisiin ja Clage M3/SNM -läpivirtauslämmitin keittiön hanalla keittiön altaisiin. Clage MBH 3,5 kW läpivirtauslämmitin voidaan kytkeä mihin tahansa markkinoilla olevaan sekoittajahanaan.

www.huipputuotteet.fi

8. Puhdasta vettä ilman kemikaaleja

Uusi Bio-Bertta-harmaavesipuhdistamo puhdistaa 600 litraa pesuvettä vuorokaudessa ilman kemikaalia tai vaihtoa vaativaa suodatinmateriaalia. Laite soveltuu erityisesti kohteisiin, joissa maaperä ei salli maaperäkäsittelyn rakentamista. Bio-Bertta- harmaavesipuhdistamo on CE-merkitty ja täyttää ympäristönsuojelulaissa määritetyt tiukemmat puhdistusvaatimukset.

www.pipelife.fi

9. Marjojen varjeluun

Neko Marjahaukka pitää marjoja syövät linnut loitolla kypsyvästä sadosta. Haukkamaisella liitelyllään yksi Neko Marjahaukka karkottaa rastaat noin 10 neliömetrin alueelta. Pakkaus sisältää kaksi haukkaprofiilia, kaksi narua ja kaksi paksua rauta-lankaa kiinnitystä varten. Hinta 9,90 €.

www.neko.fi

10. Kestävää suojaa puulle

Organowoodin puunsuojilla syntyy kestävä ja ajan oloon kauniisti harmaantuva pinta puulle. Ympäristöä säästävä menetelmä tekee puupinnoista helppohoitoisia, eikä vuosittaista huoltokäsittelyä tarvitse tehdä. Käsittely sopii puupinnoille ulkona, esimerkiksi terasseihin, laitureihin ja pihakalusteisiin.

www.osmocolor.com

Aika huoltaa jätevesijärjestelmä?

Kaveko hoitaa kaiken merkkisten jätevesijärjestelmien huollot ja korjaukset koko Suomen alueella. Yrityksellä on kymmenen vuoden kokemus huolloista, asennuksista ja korjauksista. Kavekon verkkokaupassa on tarjolla edullinen ja kattava varaosavalikoima.

www.kaveko.fi