10+1

ajankohtaiset tuoteuutuudet

Teksti: toimitus kuvat: valmistajat

1. Kokoa keittiö klikkaamalla

Gigantin Epoqin Click-keittiörungot on helppo ja nopea koota itse ilman työkaluja, ruuveja tai liimaa – vakaudesta ja kestävyydestä tinkimättä. Rungot vain napsautetaan paikoilleen kuten parketti- ja laminaattilattiat.

www.gigantti.fi

2. Kalusteita kivistä

Kivikorin teräsverkkomoduuleista voi rakentaa ekologisia tilaelementtejä ja kalusteita pihalle ja puutarhaan. Tulisija 420 € (ei sis. paistotasoa).

www.kivikori.fi

3. Kattauksen uusi musta

24-osainen musta TILLAGD-aterinsetti täydentää hienosti modernia tai perinteisempää kattausta. 59 €

www.ikea.fi

4. Ohut ja kestävä lämmityskalvo

Erittäin ohut Foil Kit -lämmityskalvo (0,3 mm) tekee helpoksi lämmityksen asennuksen puulattian ja laminaatin alle. Pakettiin sisältyvässä termostaatissa on kaksi valmista energiansäästöohjelmaa.

www.ebeco.fi

5. Kauniita unia

Nyrkkeilyn maailmanmestari Eva Wahlström suunnittelee makuuhuoneita matsien lomassa. Moottoroitu ja ergonominen Tempur Kajo -vuode on hänen käsialaansa. Sängyn päätyyn voi valita haluamansa kuvan.

www.tempur.fi

6. Hillityn skandinaavista

Halltexin pontattuihin seinälevyihin on tullut 2 uutta suomalaiseen kotiin sopivaa mallistoa: Tuohi ja Kelo. Aiempaa vahvempi pintamateriaali tekee levyistä lujia ja napakoita pintoja kodin eri huoneisiin.

www.halltex.fi

7. Puuta vai betonia?

Kalustebetonin pihalaatat näyttävät puulta mutta ovat betonia. Käyttökohteet voi valita itse, esimerkiksi suorien ja kiilamaisten laattojen avulla saa tehtyä upean pihapolun! Alk. 13,60 €/kpl

www.kalustebetoni.fi

8. Muistiinpanoja

Kirjoita House Doctorin kirjasin- tauluun päivän ajatukset tai vaikka ostoslista. Pakkauksessa 283 kirjainta, numeroa ja symbolia. 79 €

www.cillas.fi

9. Ei hiontaa tai pohjamaalia

Rust-Oleum-kalkkimaalilla uudistat kalusteet, seinät ja lattiat helposti. Maalin voi levittää vanhan lakatun tai maalatun pinnan päälle ilman pohjatöitä.

www.colornova.fi

10. Perinneruuat uusiksi

Perinneruokaa Prkl -kirja (Tammi) uudistaa suomalaiset klassikkoruuat ennakkoluulottomasti. Ammattikokki Mika Rampa höystää tuttuja reseptejä yllättävilläkin makuyhdistelmillä. Noin 25 €

www.kirja.fi

+1

Tee itse ja opi uutta

Mitä yhteistä on kalankäsittelyllä, sieniretkillä, korealaisella keittiöllä ja makumatkalla Karjalaan? Kaikki ovat Marttojen järjestämiä syyskursseja! Oman paikkakuntasi tarjonnan löydät netistä.

www.martat.fi