10+1

ajankohtaiset tuoteuutuudet

Teksti: toimitus kuvat: valmistajat

1. Puhdasta saumaa

SikaCeram® CleanGrout on sementtipohjainen saumalaasti 1–8 mm:n laattasaumoille. Se ehkäisee homeen ja mikrobien kasvua. Toinen SikaCeram®-uutuus StarGrout jättää saumalle sileän ja kiiltävän pinnan ja sopii täydellistä puhtautta vaativiin kohteisiin.

www.sika.fi

2. Lämpimiä kylpyjä

Pyörien päällä kulkevaan kokonaisuuteen kuuluu täysin saumattoman tynnyrin lisäksi merialumiininen kamiina, lumi- kuorman kestävä kansi, tyhjennys- hana ja poistoputki. 3 490 €.

www.hyvankaupanpaikka.fi

3. Runsasta sadetta

Croma Select 280 Showerpipe -suihkun suuresta, täysmetalli- sesta yläsuihkusta sataa nautinnollisen runsas ja pehmeä, ilmalla rikastettu suihku. 1 066 € (suositushinta).

www.hansgrohe.fi

4. Ergonominen lehtipuhallin

Efco SA9000 -reppupuhaltimen suunnittelussa on kuunneltu käyttäjiä, joten se ei juuri tärise ja tuntuu muutenkin mukavalta käyttää. Huollettavat osat ovat helposti esillä. Koneelle annetaan 36 kuukauden takuu. 589 €.

www.konetoimi.fi

5. Klassikon paluu

Noble Tammi Soho -lattiassa yhdistyvät klassinen ruutukuvio ja modernisti päivitetty muotoilu. Ne sopivat yhteen skandinaavisten designklassikoiden kanssa.

www.tarkett.fi

6. Talvi tulee – ovi kiinni

Suomalaisten puuseppien käsissä syntyy laadukkaita Halltex-ovia, jotka pitävät pakkaset pihalla. Valittavana on persoonallisia malleja ja mittaovia.

www.halltex.fi

7. Käryt pois suoraan liedeltä

Siemens Studioline yhdistää liesituulettimen induktiokeittotasoon ja pitää keittiön käryistä raikkaana. Se on innovatiivinen ja käytännöllinen ratkaisu keittiön ilmanvaihtoon. 2 490 €.

www.kalustetukku.fi

8. Yksi akkumoottori, monta konetta

Tehokkaaseen akkukäyttöiseen kombimoottoriiin (STIHL KMA 130 R) saa kiinni erilaisia ruohotrimmereitä, reunaleikkurin, harjatelan, jyrsimen, lehtipuhaltimen, oksasahan ja pensasaitaleikkurin. Tilaa säästyy, kun ei tarvitse hankkia useita isoja koneita. Hinta 499 €.

www.stihl.fi

9. Käymäläjäte tuhkaksi

Cinderella Comfort on hajuton polttokäymälä, joka voitti polttokäymälätestin (Testfakta 2018). Se muuttaa käymäläjätteen pieneksi kasaksi tuhkaa. 3 990 €.

www.biolan.fi

10. Hauskan miehen hyvät unet

Standup-koomikko Matti Patronen nukkuu sikeästi keikkojen välissä Tempurin North-sängyssä. “Hyvä sänky helpottaa järjen juoksua”, Patronen sanoo.

www.suomela.fi/tempur

Mopolla vapauteen

Luotettava ja helppokäyttöinen Skand goMoto 3.3 -sähkömopo kuljettaa ympäri vuoden ilman polttomoottorin pärinää. Hinta alk. 4 990 €.

www.skand.fi