10+1

ajankohtaiset tuoteuutuudet

Teksti: toimitus kuvat: valmistajat

1. Komeaa jalan alle

Trinity erikoisleveä tammiparketti kuuluu syksyn kuumimpiin trendeihin. Se muuttaa koko huoneen ilmeen ihan uudenlaiseksi ja herättää muun sisustukseen eloon. 119,85 €/m².

www.trinitylattia.fi

2. Välitila virkistyy

Tuo persoonallisuutta keittiöösi ja ripaus luksusta arkeen: tee keittiöstäsi ainutlaatuinen valaistulla Luna-välitilaelementillä. Voit valita keittiösi ilmeen Keittiömaailman kuvagallerian valmiista kuvista tai toteuttaa sen omista valokuvistasi. Tutustu Lunaan tarkemmin Keittiömaailma-myymälöissä.

www.keittiomaailma.fi/luna

3. Klassikko upeissa väreissä

Vanha tuttu kamiina, Porin Matti esittäytyy nyt uusissa koreissa väreissään, kuten punaisena ja vihreänä. Porin Matissa perinteinen 1930-luvun rakenne yhdistyy moderniin muotoon ja nyt siis myös kauniiseen värimaailmaan. 2 250 €.

www.porinmatti.fi

4. Nojatuoli säätyy napista

Tämän mukavammaksi ei tuoli voi enää tulla: istahda ja avaa mekanismi nappia painamalla. Portaaton asennonsäätö ulottuu lähes makuuasentoon saakka. Verhoilu on aitoa nahkaa ja värivaihtoehtoja viisi. 499 €.

www.lahdesmaki.fi

5. Vintagea valaisimiin

Esteettiset muodot, moderni tekniikka ja korkealaatuiset materiaalit yhdistyvät Ledvancen Vintage Edition 1906 -valikoimassa. Valikoimaan on lisätty 16 uutta lamppumallia ja neljä uutta valaisinmallia, joten retro chic -faneilla on nyt entistäkin enemmän valinnanvaraa.

www.osram-lamps.fi

6. Lehtiä puhallellen

Kevyt ja hiljainen BGA 56 -lehtipuhallin putsaa nurmikon, pihan ja sisäänkäynnit ruohosta ja lehdistä. Se istuu täydellisesti käteen, ja puhallusputken pituutta on helppo säätää oman pituuden mukaan. Ja mikä parasta, lehtipuhallin on akkukäyttöinen. Saat Stihl-jälleenmyyjiltä BGA 56 -akkupuhaltimen kahdella akulla 17.11. asti. 349 € (tarjous).

www.stihl.fi

7. Biljardia omassa olohuoneessa

Olisipa hauskaa voida pelata biljardia kotona! Miksipäs ei, sillä moneen tilaan sopiva Acon Vegas -biljardipöytä on laadukas ja tyylikäs. Sen voi asentaa itse, koska verka on valmiiksi kiinnitetty kivilevyyn. 829 € (Vegas 6’), 899 € (Vegas 7’).

www.acon.fi

8. Maailmaa tapeteissa

Sisällytä kodin sisustukseen ripaus eksotiikkaa, kuten Aasian luontoa, hiekka-aavikoita keitaineen tai alkuperäkansojen symbolimaailmaa. Global Living -malliston tapeteissa näkyvät vaikutteet maapallon joka kolkasta.

www.eco.se/fi

9. Putket puhtaiksi myrkyittä

Biotroop selvittää viemäritukokset ekologisesti. Ympäristöystävällinen putkistonhoitoaine poistaa tukokset, hajuhaitat ja hyönteiset. Biotroopia myydään useissa päivittäistavaraliikkeissä.

www.biotroop.fi

10. Valo tekee tilan

Valo korostaa sisustuksen yksityiskohtia ja muovaa varjoja sekä heijastuksia. Cariitti on julkaissut uuden Taive-saunan sisustusmalliston, jossa valo tekee löylyhetkistä tunnelmallisen. Cariitti-näyttelytilassa Espoossa tarjoillaan uusia ideoita: tutustu valaisinvalikoimiin ja niillä toteutettuihin valaistusratkaisuihin.

www.cariitti.fi

Se on tatti

Kotimaiset luonnonmateriaaleista kudotut kankaat ovat luonteikkaita ja laadukkaita. Teemu Järven suunnittelema pellava-puuvillainen Tatti-pyyhe kelpaa myös pöytäliinaksi tai vaikka vitsikkääksi verhoksi.

www.lapuankankurit.fi