10+1

ajankohtaiset tuoteuutuudet

Teksti: toimitus kuvat: valmistajat

1. Muumeja & merta

Tove Jansson rakasti merta, kuten myös Muumipeikko. Jansson loi Muumi-tarinat Pellingin saaristossa inspiroituneena meren kauneudesta ja voimasta. Tästä syntyi kotimainen avainlipputuote, merellinen tapettikokoelma, josta voi valita hengittävät ja helposti kiinnitettävät kuitutapetit kaikkiin kodin huoneisiin. Muumi-tapetteja myydään rauta- ja sisustustarvikekaupoissa.

Lisätiedot: info@sandudd.fi

2. Uuden sukupolven älylukko

Kotimainen Rollock-älylukko on uuden sukupolven älylukko kaikkiin puisiin sisä- ja ulko-oviin. Se mahdollistaa avaimettomuuden, sillä lukon avaamiseen käy mobiilisovellus, tagi tai avaimeksi koodattu kortti. Rollock-lukon voi avata myös etänä mobiilisovelluksella. Rollock-älylukon ja sen kulkuoikeuksien hallinta tapahtuu pilvipalvelussa.

www.rollock.fi

3. Ohittamaton seinälaatta

Kiiltävään ja eksoottisen näköiseen seinälaattaan kuuluu kahdeksan eri väriä, joiden lomaan voi sijoitella erilaisia kuviolaattoja. APE SOUK 13 x 13 cm, hinta 126,70 €/m².

www.kaakelikeskus.fi

4. Valoa välitilaan

Hide-a-liten LED Extend G2 on erinomainen ratkaisu keittiön välitilan valaistukseen. Keittiön kaappien alle sijoitettavan valaisimen tasainen ja pisteetön valo antaa hyvän työskentelyvalon. Valaisin on helppo asentaa teipillä, ruuveilla tai kiinnikkeillä.

www.hidealite.com/fi-fi

5. Nostettava ja laskettava lasikaide

ClickitUp suojaa yläasennossa tuulelta ja sateelta. Kun tuulensuojaa ei tarvita, liikkuvan osan voi laskea alas, ja ClickitUpista tulee lasikaide. Nostettavaa ja laskettavaa lasikaidetta saa terassille, patiolle, par-vekkeelle tai terassille. Sen voi kiinnittää myös valmiisiin kaiteisiin.

www.clickitup.se/fi

6. Lahoamaton puu

Accoya on täysin myrkytön ja ekologinen puu, joka kestää vettä. Se sietää kaikenlaista säätä, pysyy mitassaan eikä vaadi ihmeempää huoltamista. Accoyan raaka-ainetta (Pinus Radiata -mänty) saadaan vastuullisesti kasvatetuista sertifioiduista metsistä. Sen jälkeen puu asetyloidaan, eli kyllästetään väkevällä etikkaliuoksella, eikä se sen jälkeen vaadi enää erillistä pintakäsittelyä kestääkseen.

https://novenberg.fi/accoya

7. Tanskalaista muotoilua

Kvikin uusi CIMA-keittiömallisto on kunnianosoitus käsityöperinteelle ja klassiselle tanskalaiselle muotoilulle. Minimalistinen suunnittelu heijastaa juuttien mutkatonta lähestymistapaa elämään. Massiivitammisesta mallistosta huokuu lämpö, selkeys ja ajattomuus. CIMA myydään kolmessa eri värissä: luonnonvärinen vaalea tammi sekä tumma ja musta tammi.

www.kvik.fi

8. Portaaton kaihdin

Visor-kaihdin on Suomessa valmistettu kankainen vekkikaihdin, jota voi liikuttaa portaattomasti sekä ikkunan ylälaidasta alaspäin että alalaidasta ylöspäin: se tuo näkösuojaa hämäriin iltoihin ja varjos- taa auringon paahteelta kuumina kesäpäi- vinä. Jokainen kaihdin valmistetaan mitta-tilaustyönä. Kaihtimia on saatavilla eri värisinä läpikuulutavista peittäviin ja täysin pimentäviin kankaisiin.

www.visor.fi

9. Kaiken maailman hapatusta!

BioProffa Prego esittelee kaksi näppärää ja virtaviivaista keittiökompostoria, joissa voi hapattaa biojätteet helposti omassa keittiössä. BioProffa Prego -keittiökompostoria on saatavissa vaalean- tai tummanharmaana. Sen tilavuus on 19,6 litraa. Kokonaisuus sisältää kaksi bokashi-ämpäriä, rouheen ja kaikki tykötarpeet.

Lisätiedot: www.eurogarden.fi ja www.bioproffa.fi

10. Uusvanha Halltex Juutti

Halltex Juutti -seinälevy enteilee perinteisten kangastapettien paluuta! Huokoiseen puukuitulevyyn perustuva Halltex-levy on ekologinen ja tyylikäs valinta uudis- ja remonttikohteiden sisäverhoukseen. Levy eristää lämpöä ja vaimentaa ääntä, joten se soveltuu myös akustiikkalevyksi ja kiinnityspinnaksi.

www.halltex.fi

Valitse julkisivu ja muokkaa sisutus

Kannustalo on julkaissut uusia juhlamalleja, joihin voi valita erityylisiä julkisivuja. Talon sisustusratkaisuja on myös helppo muokata mieleiseksi Hintapelillä, joka avautuu Kannustalojen nettisivuilta. Kuvassa on Juhla 99 -talomalli Lato-julkisivulla (muuttovalmis alk. 168 400 € tai sisusta itse alk. 129 000 €).

www.kannustalo.fi/hintapeli